ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Web Design

Η αξιοπρεπής παρουσία στο Internet είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την σύγχρονη επιχείρηση.

Πλέον ο περισσότερος κόσμος όταν πρόκειται να προβεί σε κάποια αγορά, πραγματοποιεί προηγουμένως μια έρευνα στο internet. Σκεφτείτε πόσες φορές έχετε πει: "Μάλλον θα αγοράσω από την τάδε εταιρία γιατί από το site τους μου φάνηκαν καλοί επαγγελματίες".

Σήμερα λοιπόν είναι τόσο σημαντική η παρουσία στο internet, που χωρίς αυτήν όσο καλά και να κάνουμε την δουλειά μας, δεν μπορούμε να φανούμε καλοί επαγγελματίες!

Όταν δημοιυργούμε μια ιστοσελίδα (web site) εστιάζουμε σε αυτήν ακριβώς την ανάγκη της κάθε επιχείρησης, που είναι να αποκτήσει το προφίλ της επιχείρησης με την οποία επιθυμεί ο κόσμος να συνεργαστεί.

3 βασικά σημεία πριν από τις τεχνικές λεπτομέρειες

Οι ιστοσελίδες μπορούν να έχουν πολλά διαφορετικά στυλ, δυνατότητες, τρόπους ανάπτυξης και μάλιστα να εξυπηρετούν και διαφορετικούς σκοπούς. Αυτό όμως που φροντίζουμε να έχουν κοινό όλες μας οι ιστοσελίδες χωρίς να χρειαστεί να μας το ζητήσετε είναι τα 3 παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • να έχουν σύγχρονη εμφάνιση
  • να είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης
  • να έχουν προσιτή τιμή

ΤΥΠΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (DYNAMIC WEBSITE)

Οι δυναμικές ιστοσελίδες (dynamic websites) αποτελούν την ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ανανεώνουν συχνά ή και να κάνουν προσθήκες τακτικά στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους με ή χωρίς την βοήθεια κάποιου επαγγελματία.

Για την εύκολη διαχείριση του περιεχομένου της δυναμικής ιστοσελίδας, υπάρχει ένας μηχανισμός που ονομάζεται CMS (Content Management System). Οποιοσδήποτε χρήστης με απλή εξοικείωση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μετά από ένα μικρό μάθημα από εμάς, μπορεί μέσω του CMS να ανανεώνει και να προσθέτει περιεχόμενο στην ιστοσελίδα του. Η χρήση του CMS θα μπορούσε να παρομοιαστεί με την χρήση ενός κειμενογράφου όπως το Microsoft Word.

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής
  • Πολύ εύκολη διαχείριση του περιεχομένου από κάθε χρήστη
  • Μεγάλη επεκτασιμότητα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (E-SHOP)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί μια δυναμική ιστοσελίδα η οποία εκτός από την απλή παρουσίαση μιας επιχείρησης, των υπηρεσιών της και των προϊόντων της, δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη της να επιλέξει και να αγοράσει κάποια από αυτά.

Για να πετύχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μεταξύ άλλων πρέπει:

  • Να βοηθάει τον επισκέπτη στην αναζήτηση του προϊόντος που επιθυμεί
  • Να επιλύονται γρήγορα οι απορίες που πιθανόν να προκύψουν (όπως χρεώσεις μεταφορικών ή χρόνοι παράδοσης) από την περιήγησή του επισκέπτη στο κατάστημα
  • Να ολοκληρώνει ο πελάτης την συναλλαγη του χωρίς δυσκολίες

 

Espa Logo

 


Πληροφορίες επικοινωνίας

Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και τι προσφέρουμε, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο μας σήμερα.

(+30) 2310 32 50 51

Online φόρμα επικοινωνίας »