Η Infoworks

Η Infoworks

Η Infoworks έχει σκοπό να καλύψει δύο από τις βασικότερες ανάγκες της σημερινής επιχείρησης.

  • την ανάγκη της μηχανογραφικής οργάνωσης, υλοποιώντας E.R.P. συστήματα, εμπορικές, λογιστικές αλλά και λοιπές custom εφαρμογές
  • και την ανάγκη της σύγχρονης αλλά κυρίως αποτελεσματικής διαδικτυακής παρουσίας, με την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

 

Η φιλοσοφία μας

Στόχος μας είναι να υλοποιούμε έργα πληροφορικής που δίνουν πραγματική προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις που τα χρησιμοποιούν. Να παραμένουμε δίπλα στους πελάτες μας και να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας, ώστε να έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται εγκαίρως καθώς αλλάζουν τα δεδομένα της αγοράς.

Η υποστήριξη που προσφέρουμε στους πελάτες μας ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Δεν υπάρχει το ανώνυμο help desk που δίνει τυποποιημένες απαντήσεις σε τυποποιημένα ερωτήματα. Υπάρχει ο σταθερός συνεργάτης που γνωρίζει καλά την λειτουργία και τις ανάγκες της επιχείρησης.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, οι πελάτες να νιώθουν την σιγουριά πως σταθερά παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην πληροφορική, έχοντας πάντα στο μυαλό μας τι καινοτόμο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να καλύψουμε τις δικές τους ανάγκες.

 

Espa Logo

 


Πληροφορίες επικοινωνίας

Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και τι προσφέρουμε, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο μας σήμερα.

(+30) 2310 32 50 51

Online φόρμα επικοινωνίας »